Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
PO-PÁ 8:30 - 14:30
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Společnost Cora LED s.r.o., se sídlem Soudná 74, IČ 02493641, zapsaná u krajského soudu v Hradci Králové, oddíl C, vložka 33089.(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
cora-dodavatel-trio-leuchtencora-dodavatel-trio-leuchtencora-dodavatel-trio-leuchtendodavatel-dalber-detska-svitidladodavatel-svitidla-eglododavatel-svitidla-globododavatel-svitidla-nowodvorskidodavatel-svitidla-slvdodavatel-svitidla-lucidedodavatel-svitidla-emosdodavatel-svitidla-palnasdodavatel-svitidla-lamkurdodavatel-svitidla-svitidla-kaspadodavatel-svitidla-lemirdodavatel-svitidla-leuchten-direktdodavatel-svitidla-redo-svitidladodavatel-svitidla-redo-smarterdodavatel-svitidla-tk-lighting

Vítáme Vás na našem eshopu zaměřeném na prodej svítidel. Jsme firma CORA osvěltení a od roku 1992 se zabýváme prodejem svítidel a osvětlení pro interiéry i venkovních prostor.

Za tuto dobu jsme získali bohaté zkušenosti v tomto oboru. Provozujeme kamennou prodejnu v Jičíně. Nabízíme kvalitní svítidla od prověřených výrobců. V našem internetovém obchodě Vám nabízíme široké spektrum kvalitních a designových svítidel od prověřených výrobců.

Mezi náš hlavní sortiment patří lustry do obývacích místností, dětských pokojů i ložnic, stojací lampy, nástěnná svítidla, svítidla do koupelny a v neposlední řadě i venkovní osvětlení. S výběrem nejvhodnějšího osvětlení Vám rádi pomůžeme.

KAMENNÁ POBOČKA

Chcete osvětlení vybrat osobně? Neváhejte navšítvit naší kamennou provozovnu!

Více informací o provozu a kontakty naleznete zde

mapa-pobocky

KONTAKT
PO-PÁ 8:30 - 14:30
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz