Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
ESHOP PO-PÁ 08:30 - 15:30
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
29.05.2017
Venkovní svítidla
Léto se nezadržidelně blíží a s ním i sezona venkovních prací, rekonstrukcí a dlouhých večerů pod pergolou. Prodlužte si den s našimi svítidly... htt... číst celé
13.08.2007
Kolekce textilních svítidel Eglo
Světový TOP výrobce firma EGLO pro vás připravila novou sérii textilních svítidel. Nejprodávanější modely textilních svítidel oblékla do různých bare... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
09.11.2018
Jednoduchý design + praktické funkce..
Když se jednoduchý design nakombinuje s velkou praktičností... číst celé
03.03.2018
Dřevěná svítidla teď opravdu frčí
Nejnovější trendy jsou ze dřeva... číst celé
15.02.2018
Osvětlení kadeřnického salonu
Kadeřnické studio ze sklepních prostor... číst celé
Zobrazit všechny články

Akceptujeme on-line platby


 

    1. Úvod
    2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
    Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
    1. Udělujete tímto souhlas společnost Cora LED s.r.o., se sídlem Soudná 74, IČ 02493641, zapsaná u krajského soudu v Hradci Králové, oddíl C, vložka 33089. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

      • emailovou adresu
    2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

      • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
    3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

      • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
    4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

      • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
      • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
    5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

    6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@bytova-svitidla.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

    7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
      • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
      • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
      • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
      • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
      • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
      • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
    Nevíte si rady?
    Bytová svítidla
    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
    Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
    Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.