Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Pondělí - pátek 8:30 - 15:30
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
29.05.2017
Venkovní svítidla
Léto se nezadržidelně blíží a s ním i sezona venkovních prací, rekonstrukcí a dlouhých večerů pod pergolou. Prodlužte si den s našimi svítidly... htt... číst celé
13.08.2007
Kolekce textilních svítidel Eglo
Světový TOP výrobce firma EGLO pro vás připravila novou sérii textilních svítidel. Nejprodávanější modely textilních svítidel oblékla do různých bare... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
09.11.2018
Jednoduchý design + praktické funkce..
Když se jednoduchý design nakombinuje s velkou praktičností... číst celé
03.03.2018
Dřevěná svítidla teď opravdu frčí
Nejnovější trendy jsou ze dřeva... číst celé
15.02.2018
Osvětlení kadeřnického salonu
Kadeřnické studio ze sklepních prostor... číst celé
Zobrazit všechny články

Akceptujeme on-line platby


 

    1. Úvod
    2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
    Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
      1. Společnost Cora LED s.r.o., se sídlem Soudná 74, IČ 02493641, zapsaná u krajského soudu v Hradci Králové, oddíl C, vložka 33089. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

        • jméno, příjmení
        • e-mailovou adresu
        • telefonní číslo
        • adresu/sídlo
      2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

        Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

      3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

      4. Zpracování osobních údajů je prováděno firmou Cora LED s.r.o tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

        • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
        • Přepravní společnost Intime, sídlem Pobřežní 18/16, Praha 8, 18600, za účelem doručení objednávky.
        • Přepravní společnost DPD, sídlem Modletice 135, Říčany u Prahy, 25101, za účelem doručení objednávky.
        • Přepravní společnost PPL, sídlem K Borovému 99, Jažlovice, 25101, za účelem doručení objednávky.
        • Přepravní společnost Zásilkovna, sídlem Drahobejlova 1019/27, praha, 19000, za účelem doručení objednávky.
        • Přepravní společnost Toptrans EU a.s., sídlem U plynárny 1290/99, 101 36  Praha 10 - Michl, za účelem doručení objednávky.
        • Společnost Balíkobot, sídlem Revoluční 1200/16, 11000, Praha, za účelem vyřízení objednávky, adresní štítky přepravců.
        • Společnost LAN CONSULT spol. s.r.o., sídlem Vysoká nad Labem 170, 50331, za účelet fakturace objednávky v účetním programu.
        • Společnost Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, Karlín, 186 00 Praha, za účelem hodnocení obchodu na serveru heureka.cz

        Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

      5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@bytova-svitidla.cz

      6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.bytova-svitidla.cz užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

          • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
          • základní funkčnosti webových stránek

        • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
        • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
        • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
        • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
        • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
          • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

        • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
        • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
        • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
        • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
        • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
        • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
        • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
        • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
        • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
      Nevíte si rady?
      Bytová svítidla
      info@bytova-svitidla.cz
      Pondělí - pátek 8:30 - 15:30
      Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
      Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
      Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.